Om mig

Jag är utbildad personlig tränare och träningsinstruktör via The Academy. Jag har inom yrket god erfarenhet sedan tidigare genom att jobbat som PT, livsstilscoach, föreläsare, utbildare och instruktör på ett då lokalt företag som hette Motionspalatset. Har även samlat på mig en gedigen erfarenhet och kunskap om träning tack vare mina 15 år som elitidrottare som bandyspelare i föreningen IFK Vänersborg. Vid sidan av mitt egna företag jobbar jag just nu som lärare på Birger Sjöberg gymnasiet i Vänersborg.

Jag älskar att jobba med människor och framförallt i samband med träning och hälsa. Det är fantastisk känsla att se en enskild individ eller grupp kämpa mot ett mål, stort eller lite spelar ingen roll och se lyckan när det uppnås. Att få vara en del av det ser jag som ett privilegium.

Mitt motto jag lever efter är "be as much as you can"

Om företaget

Idèn till företaget We R Training fanns redan när jag gick min utbildning. Det som gör företaget unikt är att det är ett transporterande företag och har en enormt hög anpassningsförmåga efter kundens behov och mål. Oavsett vem ni är som anlitar mig så garanteras det personliga åtgärder både till företag, föreningar och er som privatpersoner.

Så om ni eftersöker personlig träning, föreläsningar, hälsopaket för företaget. Workshops  eller utbildningar till laget och föreningen. Fystester eller rådgivning och upplägg för träning -och kostprogram för att nå just era mål så sker detta där du vill. Hemma hos dig/er, på företaget, klubblokalen eller varför inte ute i löparspåret. Jag kommer dit du vill.

Ni slipper dyra kostnader som dyra gymkort eller svårigheten att befinna dig på en specifik plats på en viss tid som inte du själv har valt. Jag kommer till dig var det nu passar ert ändamål bäst. Jag ordnar de flesta träningsredskap som behövs, skräddarsyr er föreläsning och anpassar träningsupplägg och fystester utifrån era förutsättningar och mål. Oavsett om det handlar om att komma igång med träningen, höja din prestationsförmåga eller förbättra ditt lags prestationer så är detta företaget för dig.

Det We R Training alltid jobbar med och står för är att vårt innehåll alltid har ett tydligt syfte, samt att det ska vara en rolig resa mot målet. Det är något jag lärt mig under åren som elitidrottare att utan glädje kommer det inga långvariga bra prestationer och framgångar.

Företagspaket

Idag är det många av er företag som är aktiva med friskvårdsarbete för era anställda. All eloge till er! Dock sker det oftast via ett bidrag eller ett årskort på ett gym utan någon kvalitetssäkring över vad resultatet blir för era anställda. Detta kan We R Training ändra på.

Jag erbjuder personlig screening och träningsprogram för varje enskild anställd utifrån dennes behov, önskemål och förutsättningar. Det kommer ske regelbundna uppföljningar på varje person för att kvalitetssäkra resan mot målet.

Utöver detta erbjuder jag även föreläsningar för dig och ditt företag.

Exempel på ett upplägg:

Varje enskild anställd träffar mig tre gånger/år. Där ingår screening, intervju och ett personligt träningsupplägg och uppföljning.

Tre föreläsningar under ett år med inriktning mot hälsoarbete (läs under föreläsningar på startsidan) för dig och alla dina anställda.

Prisexempel:

  • 10 anställda och 3 föreläsningar
  • 3000 kr/år/anställd
  • 5000 kr/föreläsning
  • Kostnad: 45 000 kr

     Kontakta mig för bokning eller frågor.

Föreningspaket

Som förening kan ni använda er och ha stor nytta av We R Training på många sätt.

Här är några exempel:

Föreläsningar/utbildningar - ni kan använda er av mig för att föreläsa eller utbilda era aktiva, ledare,  och föräldrar med mera.

Fysträning – ni kan anlita mig för att hålla i er fysträning eller delar utav den.

Träningsupplägg – ni kan använda er av mig för träningsupplägg för att optimera träningen för er målgrupp, vuxna som unga. Jag gör träningsprogram, övningar och upplägg utifrån era önskemål och behov.

Workshops – är utbildningar men mer praktiskt lagda.

Fystester – ni kan anlita mig för att göra fystester på era aktiva. Dessa kan sedan användas för att anpassa träningen till varje individ.

Givetvis går samtliga av dessa att kombinera och använda sig utav vid olika sammanhang. Dessutom genom   We R Trainings samverkan med SISU idrottsutbildarna kan man söka medel för kostnader hos dem vid användandet av mina tjänster. Samt att jag även är föreläsare för Sisus egna utbildningar.

Kontakta mig för frågor och prisuppgifter eftersom det kan variera utifrån vad ni som förening är ute efter.